Jäta sisu vahele

Kuidas parandada muru kasvu?

Mullapinna tihenemine ja kasvukeskkonna elujõulisuse vähenemine võivad muru kasvu kahjustada. Muruhooldusmuld taaselustab kehva muru.

Muru uus elu

Mullapinna tihenemine ja kasvukeskkonna elujõulisuse vähenemine võivad muru kasvu kahjustada. Muruhooldusmuld taaselustab kehva muru.

Õhurikkas ja elavas maapinnas on vesi ja toitained juurestikule paremini kättesaadavad. Muru pinnale laotatav Muru Hooldusmuld parandab pinnase ja muru struktuuri nii, et muru juurdub ja võrsub paremini.

Kekkilä Muru Hooldusmulla abil taastub muru kiiresti, selle pind muutub siledaks ja vastupidavaks ning muru on tumeroheline ja tihe.

Parima tulemuse saad Muru Hooldusmulla kasutamisel varakevadel, kui muru hakkab roheliseks muutuma. Võid seda kasutada ka kohe pärast muru niitmist või pärast sambla eemaldamist.

Kulu: Kekkilä Muru Hooldusmuld 1 kott / 2 m2

Tee nii

  1. Soovi korral võib tihenenud muru õhutada, st enne pinnase töötlemist Muru Hooldusmullaga seda perforeerida hargi või õhutusmasinaga.
  2. Kanna Muru Hooldusmuld muru pinnale ühtlase, mõne sentimeetri paksuse kihina.
  3. Väeta suvel muru Kekkilä Muruväetis PLUS+ väetisega.

Soovi korral saab tihenenud muru enne Muru Hooldusmulla pealekandmist õhutada.

Kekkilä Muru Hooldusmuld

Kekkilä Muru Hooldusmuld on muru hooldamiseks mõeldud erimuld. Muru Hooldusmulla abil saad ühtlase tumerohelise ja tiheda murupinna, mis talub kulutamist. Muru Hooldusmuld sisaldab ohtralt väetist. See parandab muru pindmise kihi struktuuri ning soodustab muru juurekasvu ja võrsumist. Muru Hooldusmulda lisatud raud muudab muru rohelisemaks ja takistab sambla kasvu. Lopsakas ja terve muru suudab samblale ja umbrohule paremini vastu panna.

Vaata lihtsaid juhiseid (video on soome keeles)

Otsi