Jäta sisu vahele

Sobiva kuivkäimla valik

Välikemmerg oli vanasti üksainuke koht ja see asus aia tagaosas. Enam pole see nii. Tutvu erinevate Kekkilä kuivkäimlatega.

Valida saab nii sise- kui ka välitingimustesse sobivate käimlate vahel. Uue põlvkonna kuivkäimlad on pea lõhnatud, kuid ennekõike on neid lihtne paigaldada ja tühjendada.

Sobiva kuivkäimla valikul tuleb arvestada esmajärjekorras kasutajate hulga ja kemmergu asukohaga suvilas. Kekkilä tootevalikust leiate sobiva põrandale paigaldatava toote nii traditsioonilisse kemmergusse kui ka muudesse siseruumidesse.

Kompostiv Kuivkäimla 230 L

Kekkilä Kompostiv Kuivkäimla 230L on uudne ja lihtsalt kasutatav kuivkäimla. Kompostiv kuivkäimla sobib igat liiki suvilasse, kuna ei vaja elektrit ega vett. Toodet on lihtne paigaldada erinevatesse välikäimlatesse.

Suur maht ja paks soojusisolatsioon võimaldavad kuivkäimlat kasutada aastaringselt. Stiilne, tumehall korpus on valmistatud vastupidavast polüetüleenist ja soojusisolatsioon on polüstüreen. Kasutuskogemus on meeldiv tänu soojale kahepoolsele termoistmele. Kaas ja iste on soe ja vastupidav EPP-vahtust.

Kompostiv Kuivkäimla paigaldamine on lihtne ja paindlik: korpuse ümmargune kuju võimaldab tühjendusluugi ava suunata soovitud asendisse, kaasa arvatud külg. Kuivkäimla patenditud konstruktsioon muudab tühjendamise lihtsaks. Kompostitud materjal on lihtne eemaldada järelkompostiks, kuna tõkkeplaat tagab, et ülemine materjal vajub alla hiljem.

Suur tühjendusluuk muudab kuivkäimla hooldamise oluliselt lihtsamaks. Luugi kahekordne konstruktsioon koosneb soojusisolatsioonist ja vastupidavast EPP kestast ja tõkkeplaadist. Tühjendusluuki on lihtne tühjendamiseks eest ära tõsta.

Kekkilä Kompostiv Kuivkäimla 230L

Kuivkäimla 50 L

Kemmerg, väljakäik, peldik, outhouse, dunny … Kemmergul on palju nimesid nii meil kui ka mujal, kuid moodsa kuivkäimla võib paigaldada kuhu tahes, kasvõi otse põrandale. Tootevalikus on nüüd ka kompaktne mudel, mida on hõlbus tühjendada.

Kuivkäimla 50 l on väiksele perele mõeldud kompaktne mudel, mille võib paigaldada ka siseruumidesse, kasvõi otse põrandale. Ventilatsiooni eest hoolitsemise ja puisteaine kasutamise korral on käimla lõhnatu. Spetsiaalne mahuti täitub ühtlaselt, sest seda saab kaanel asetsevast regulaatorist pöörata.

Mahuti tühjendamiseks tõstetakse selle sisu kasvõi toobrisse, kust seda on lihtne viia Aia- ja Suvilakompostrisse järelkomposteeruma. Imbvedelik juhitakse spetsiaalsesse anumasse, näiteks kanistrisse või siseruumides kanalisatsiooni.

Kekkilä Kuivkäimla 50 L

Kompostiv Kuivkäimla 100 L

Kompostiv Kuivkäimla 100 l on põrandale paigaldatav käimla, milles on kolm spetsiaalset mahutit, mida võib täitumise järjekorras pöörata. Nii saab osa jäätmetest kauem komposteeruda ja ühe mahuti täitumisel ei ole vaja käimlat veel tühjendada. Tänu käepidemetele on mahutit hõlbus tühjendada.

Imbvedelik juhitakse spetsiaalsesse anumasse, nagu väiksema, 50-liitrise mudeli puhul.

Ventilatsiooni eest hoolitsemise ja piisava koguse puisteaine kasutamise korral komposteerunud käimlajäätmed ei haise. Moodsa kuivkäimla võib paigaldada suvilas kuhu tahes.

Kekkilä Kompostiv Kuivkäimla 100 L

Kompostkäimla 230 L, EKO

Neile, kellele meeldib spetsiaalne kemmerguhoone, on meie valikus traditsiooniline Kompostkäimla 230 l EKO, mis kompostib jäätmeid tänu suurele mahutavusele kauem ja vajab harvem tühjendamist. Traditsiooniline mudel paigaldatakse läbi põranda ja seda tühjendatakse labidaga tagaosas asetseva luugi kaudu.

Mudel sobib suvilasse, kus on palju kasutajaid ja suur kemmerguhoone. Tänu kujundusele on käimlat hõlbus vahepeal tühjendada. Imbvedelik juhitakse spetsiaalsesse anumasse.

EKO versioon on valmistatud 100% taaskasutatud plastist.

Otsi