Redisesalat ja seesamikaste

Kerge ja värske suve suupiste, 4 portsjonit

Koostisosad

½ dl röstitud seesamiseemneid

1 spl suhkrut

maitseks soola

1 ½ d head majoneesi

(1-2 ts seesamiõli)

1 tl tšillikastet (nt gochujang)

LISAKS

1 suur kimp rediseid

paar peotäit beebispinatit ja põldkännakut

 

Valmistamine

Rösti seesamiseemneid kuumal kuival pannil. Jäta 1-2 spl kaunistamiseks ja purusta ülejäänud köögikombainis peeneks puruks.

Sega kõik komponendid kokku majoneesiga ja vajadusel maitsesta soolaga.

Poolita redised ja lisa paar tilka õli. Maitsesta soolaga. Küpseta poolikuid rediseid umbes 10 minutit ahju keskel 200 ° C juures, tõsta välja ja lase jahtuda.

Sega redised kokku beebispinati ja põldkännakuga ning lisage peale seesamikastet. Kaunista  seesamiseemnetega.

 

Naudi!

Naudi suvist suupistet heas seltskonnas.