Kapsasalat seentega

Eriline kimp, millest saad teha omapärase kapsasalati seentega. Serveeri liha, kala või värske pastaga.

Koostisosad:

Väike brokkoli

Väike lillkapsas

Väike romaani lillkapsas

Enoki seened (puidu-sametkõrges)

Šalottsibul

Lehtkapsas

Oliivõli

Sool

Pipar

Valmistamine

Tükelda brokkoli, lillkapsas ja romaani kapsas. Haki šalottsibul ja prae oliivõlis keskmisel kuumusel. Lisa praetud sibulatele tükeldatud juurviljad ja seened, maitsesta soola ja pipraga. Prae koostisosasid mõned minutid, seejärel jäta kaane alla hauduma tasasel kuumusel kuni kõik koostisosad on küpsed.

Piserda tükeldatud lehtkapsas oliivõliga üle ja küpseta ahjus või pannil kuni kapsas muutub krõbedaks, seejärel raputa valminud juurvilja-seenesegule peale. Serveeri liha, kala või värske pastaga.