Jäta sisu vahele

Tomatitšatni

Tomatitšatnit valmistatakse küpsetest punastest või toorestest rohelistest tomatitest.

Koostisosad:

500 g punaseid või rohelisi tomateid
1 sibul
1 punane või roheline paprika
2 õuna
1 dl rosinaid
2 dl suhkrut
1,5 dl veiniäädikat
2 tl soola
2 tl jahvatatud ingverit
0,5 – 1 tl jahvatatud tšilli

Valmistamine:

Koori ja tükelda tomatid. Koori ja tükelda sibul. Eemalda paprikalt seemned ja lõika väikesteks kuubikuteks. Koori õunad ja lõika viiludeks. Sega kõik ained potis ja keeda tasasel tulel umbes 45 minutit või kuni koostisosad on hästi püreestunud. Vala kuumutatud klaaspurkidesse ja sulge koheselt kaantega.

Hoia paar kuud külmkapis, et maitsed areneksid, ja naudi talvel.

Otsi