Jäta sisu vahele

Tüümiani-mee-õunabruschettad

Soe maitsev leib sobib hästi eelroaks või suupisteks. Valmistusaeg 10-15 minutit.

Koostisosad:

Segu leiva peale

  • 2 suurt koduaia õuna
  • 1 spl rapsiõli
  • ½ tl kuivatatud tüümiani või paar värsket oksa
  • 1 spl vedelat mett

Lisaks

  • 3-4 spl maitsestamata toorjuustu
  • 4 viilu meelepärast leiba (või saia)

Valmistamine

  • Pese, koori ja tükelda õunad, eemalda südamikud. Kuumuta pann keskmisel kuumusel ning lisa õli, õunatükid, tüümian ja mesi.
  • Küpseta segades, kuni õunatükid on mõlemalt poolt pehmed. Tõsta pann tulelt.
  • Rösti leivad ja määri peale toorjuust. Jaga õunatükkide segu leibadele. Soovi korral viimistle lisades peale nirisevat mett.

Naudi

Serveeri kandikul ja naudi koos seltskonnaga.

Mee ounabrusceta

Otsi