Tüümiani-mee-õunabruschettad

Soe maitsev leib sobib hästi eelroaks või suupisteks. Valmistusaeg 10-15 minutit.

Mee ounabrusceta

Koostisosad:

Segu leiva peale

2 suurt koduaia õuna

1 spl rapsiõli

½ tl kuivatatud tüümiani või paar värsket oksa

1 spl vedelat mett

 

Lisaks

3-4 spl maitsestamata toorjuustu

4 viilu meelepärast leiba (või saia)

 

Valmistamine

  • Pese, koori ja tükelda õunad, eemalda südamikud. Kuumuta pann keskmisel kuumusel ning lisa õli, õunatükid, tüümian ja mesi.
  • Küpseta segades, kuni õunatükid on mõlemalt poolt pehmed. Tõsta pann tulelt.
  • Rösti leivad ja määri peale toorjuust. Jaga õunatükkide segu leibadele. Soovi korral viimistle lisades peale nirisevat mett.

 

Naudi

Serveeri kandikul ja naudi koos seltskonnaga.