Väetised

Kartuliväetis

  • Viljakale kartulimaale
  • Kõik vajalikud põhi- ja mikroelemendid
  • Õige toitainete kooslus - maitsevad ja kõrge kvaliteediga kartulid

Kartuliväetis on spetsiaalväetis aia- ja kartulimaa väetamiseks. Kartuliväetis sisaldab mõõdukalt lämmastikku ja kõiki vajalikke mikroelemente. Rohke kaaliumisisaldus parandab mugulate kvaliteeti ja maitset ning need ei muutu keetmisel tumedaks.

  • Pakendisuurus

    10 kg

  • NPK

    6-4-17

Kirjeldus

Kartuliväetises leidub mõõdukal hulgal lämmastikku ja kõiki vajalikke mikroelemente. Suur kaaliumisisaldus parandab mugulate maitset ja kvaliteeti, st need ei muutu keetmisel tumedaks, samuti säilivad nt keldris paremini.

Kartuliväetis on teraline ja seda on lihtne laotada.

Kartuliväetis segatakse mulda kevadel enne kartulite mahapanekut.

Tootekirjeldus

Tüüp: NPK-väetised, NPK 6-4-17 (Mg 3), sisaldab mikroelemente

Toitainesisaldus: üldlämmastik (N) 6,0%, ammooniumlämmastik (N) 4,7%, nitraatlämmastik (N) 1,3%, neutraalses ammooniumtsitraadis ja vees lahustuv fosfor (P) 3,9%, vees lahustuv fosfor (P) 3,5% , vees lahustuv kaalium (K) 16,6%, magneesium (Mg) 3,0%, väävel (S) 7,0%, boor (B) 0,05%, vask (Cu) 0,025%, raud (Fe) 0,1%, magneesium (Mn) 0,08%, molübdeen (Mo) 0,01%, tsink (Zn) 0,035%.

Kasutamine

Kartuliväetis segatakse mulda kevadel enne kartulite mahapanekut.

Kartul 800 g /10 m2
Köögivili ja juurvili 1200 g / 10 m2

1 liiter Kekkilä Kartuliväetist kaalub umbes 1,2 kg. Peotäis väetist kaalub 30–50 g.

Kasutatakse ainult nimetatud eesmärgil. Lubatud kulunorme ei tohi ületada. Kasutage ainult väetisena.

Kasutusjuhend

  • 10 kg

    120 m2 kartulimaa väetamine

Sarnased tooted

Koostisosad

3-4 erinevat juurvilja – nt kollane peet, kaalikas, naeris, porgand; juurviljad võib valida ka oma eelistuste järgi

3 väikest sibulat

5 oksa värsket salveid

Lehtkapsas

Oliiviõli

Vesi

Sool, pipar

Soovi korral sulatatud juust

Valmistamine

Tükelda sibul ja prae oliiviõlis keskmisel kuumusel. Lisa tükeldatud juurviljad ja prae paar minutit. Lisa salveilehed, sool ja pipar. Sega läbi, seejärel lisa vesi ja keeda keskmisel kuumusel 20-30 minutit. Kui juurviljad on pehmeks keenud, vala pool vee kogust ära ning mikserda segu. Soovi korral lisa supile mikserdamise hetkel sulatatud juustu, kui soovid supile kreemjamat tekstuuri.

Tükelda lehtkapsas ja prae seda oliivõlis, kuni kapsas on kergelt krõbe. Serveerimisel puista supile.

 

Which country site would you like to visit?