Maitsev punase sibula segu

Pikantset ja värvikat lisandit on hea valmistada samal ajal õhtusöögiga. Valmistusaeg 40 minutit.

Kekkila_Punasesibula_segu

Koostisosad

3 punast sibulat

1 küüslauguküüs

Õli

1 dl vett

3 spl palsamiäädikat

2 spl suhkrut

1 terve tähtaniis

1 kaneelikoor

1/3 tl kuivatatud tüümiani

Maitsestamiseks soola

 

Valmistamine

  1. Koori ja viiluta punased sibulad õhukesteks rõngasteks.
  2. Kuumuta pannil õli, pruunista sibulad ja purustatud küüslauku mõned minutid. Seejärel lisa vesi, palsamiäädikas, suhkur, tähtaniis, kaneelikoor ja tüümian.
  3. Lase segul kaane all haududa u 10 minutit, kuni segu muutub paksemaks. Maitsesta soolaga.

 

Naudi

Pikantne ja värvikas lisand söögilauale, mis sobib hästi mistahes roogadega.