Pastinaagipihvid „Hash browns“

Maitsvad pastinaagipihvid koos ubadega.

Kekkila_pastinaagipihvid

4 portsjonit, valmistusaeg u 30 minutit

 

Koostisosad:

 

450 g kartulit

350 g pastinaaki

1 väike sibul

1 purustatud küüslauguküüs

1 muna

150 g võid

 

Lisaks

Erinevaid ube

4 muna

Ploom- või kirsstomatid

Soovi korral 16 viilu peekonit

 

Valmistamine

Valmistusaeg u 30 minutit.

  • Riivi (keskmise teraga) kooritud kartulid ja pastinaagid. Pane riivitud kartulid ja pastinaagid sõelale ning pigista nendest nii palju vedelikku välja kui jaksad.
  • Pane kaussi kuivaks pigistatud riivitud kartulid ja pastinaagid ning lisa peeneks hakitud sibul, muna, sool ja pipar.
  • Vormi taignast 12 õhukest pihvi. Sulata pannil või ja prae pihve keskmisel kuumusel 4-5 minutit kummaltki poolt kuni pihvid on valmis.
  • Lisaks soovi korral: maitsestage oad soolvees ning lisage ubadele või.

Naudi

Serveeri pastinaagipihve koos praetud munade, ubade, tomati ja peekoniga.